22/1/11

Σύμπτωσις;-Δεν νομίζω!-

Και όμως χθες δεν ήταν ένα κανονικό πρωινό. Ήταν ένα βαρύ πρωινό και αυτό γιατί ξύπνησα με πονοκέφαλο. Ένας ξαφνικός πονοκέφαλος χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι που να δηλώνει την εμφάνιση του.
Τα πρώτα στάδια της ημέρας εξελίχτηκαν σε νορμάλ επίπεδα. Πήγαμε κανονικά στο γήπεδο για τις πρώτες ώρες του αθλητικού. Συννεφιασμένος καιρός, δροσερό αεράκι.. ό,τι πρέπει για να περάσει ο πονοκέφαλος..Πέρασε στιγμιαία όμως στο λεωφορείο ξανάρχισε. Το κεφάλι μου άρχισε να με βαράει...σαν ένα σημάδι για αυτά που θα ακολουθούσαν...
Ψιλό χαμός! Δύο παιδία βγαίνουν έξω με ωριαία αποβολή, σε μία στιγμή που όλοι μιλούσαν. Ακούμε τον διευθηντή να φωνάζει. Μπαίνει στην τάξη λέγοντας στν καθηγήτρια να κάνουν συμβούλιο καθηγητών για τα παδιά! Τραγικό έτσι;! Ήταν απλά μια ωριαία..Βέβαια μπορώ να υποστηρίξω μόνο το ένα παιδί. Ο καημένος δεν μίλησε. Για τον άλλο ούτε που με ένοιαζε. Εξάλλου είναι ο φασαριόζος της τάξης. Στα παιδιά έδωσαν μονοήμερη. Αδίκια. Και η καθηγήτρια που τα έβγαλε έξω είπε πως όντως ο ένας δεν έκανε τίποτα.
Στεναχωρήθηκα μώλις είδα τον Βασίλη. Έτοιμος να κλάψει ήταν ο καημένος...Την 4η ώρα είχαμε με τον διευθυτή μάθημα. Εξοργισμένοι όλοι μας. Δεν μας είχαν αφήσει να μπει το 15μελές μέσα στην συνεδρίαση."Αποβολή από τον διευθηντή..δεν μπαινει το 15μελές"- Μα πως αποβολή από το διευθυντή; αφού δεν ήξερε το συμβάν, σκεφτόμουν.-...Στην ώρα του, του είπαμε ότι ο Βασίλης δεν έκανε κάτι. Οργισμένος άνευ λόγου άρχισε να φωνάζει "Ποιος είναι ο Βασίλης;.. Ξανθάκο να τον λέτε..Και εσείς ποτέ δεν φταίτε όλο οι άλλοι σας φταίνε..(ναι δεν ήταν ικανός να συζητήσει). Του είπαμε πως όλοι μιλάγαμε εκείνη την ώρα οπότε όλοι θα μπορούσαμε να είμαστε έξω επομένως όλοι θα μπορούσαμε να είχαμε παρει μονοήμερη. Μας είπε πως άμα θέλουμε να γράψουμε σε ένα χαρτι πως όλοι φταίγαμε και να του το δώσομε....
Με τα χίλια ζόρια πέρασε η ώρα και κάναμε αυτό ακριβώς που μας είπε. Αμέσως μετά πήρε την βαλιτσούλα του και έφυγε χώρις να μας πει τίποτα για την "επιστολή" μας. Περιττό να πω, πως πιστεύω ότι η "επιστολή" μας θα πήγε πετώντας στων κάδο ή δεν θα το διάβασε καθόλου. Μαλακίες... Μα δεν ήταν ικανός ούτε να συζητήσει. Νομίζα πως δουλειά του είναι να λύνει τα προβλήματα μας και όχι να μας δημιουργει καινούργια! Λοιπόν εμείς τι θα έπρεπε να κάνουμε; Θα έπρεπε να βγούμε όλοι έξω; Μια φορά το χειριστήκαμε πιο πολιτισμένα το θέμα, και τι καταλάβαμε; σκατά στην μούρη μας! Πάντως δεν καταλαβαίνω τι έφταιγαν τα παιδιά, που ο διευθυντής ξύπνησε με νεύρα το πρωί και αποφάσισε να τα ξεσπάσει απάνω τους. Γιατί το άλλο; Στο συμβούλιο οι καθητητές που δεν ήξεραν καν τι έχει συμβεί να ψηφίζουν αν θέλουν να πάρουν τα παιδιά αποβολή ή όχι. Τραγικό! Πως γίνεται να έχουν άποψη για κάτι που δεν είδαν;..Πφφ..τόσο περίεργοι οι μεγάλοι...σαν να ζούνε σε ένα διαφορετικό κόσμο.
Τελείωσε η έβδομη ώρα και μαζί τελείωσε και ο πονοκέφαλος. Από την αρχή ήξερα πως δεν θα ήταν μια οποιαδήποτε μέρα. Εξάλλου η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται..Ο πονοκέφαλος ήταν σαν ένα προειδοποιητικό σημάδι! Πάντως την επόμενη φορά που θα ξυπνήσω με πονοκέφαλο θα πάρω προφυλάξεις-το mp3 για χαλάρωση!-

Αυτός ο πόνος θα μπορούσε να ήταν απλά μια σύμπωση. Όμως δεν νομίζω!

Αντ.

3 σχόλια:

  1. kata thn gnomh mou oso eftege o basilis eftege kai o giorgos katholou diladi prin ligi ora to fonaza ki ego me ton teo afth aplos hthele na mas kanei na iremisoume kai tous evgale exo mexri ekei ola ok ta sinithismena meta omos gia poio logo na perasoun apo simvouleio kai malista xoris thn parousia tou 15meles???
    mexri tora san malaka hxera ton diefthinti tou gumnasiou areopolhs tora gnorisa kai alon malaka xeirotero apo ton alon kanonika oute exo ap to sxoleio den tha eprepe na tou epitrepoun na pernaei to mono pou exo na po einai PROSOXH kikloforoun anamesa mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα!
    δίκιο έχεις απλά εκτρέφω μία μικρή αντιπάθεια για τον Γιώργο και κάπως έπρεπε να την εκφράσω!
    Ωστόσο για τον διευθυντή πέρυσι ήταν ντάξει αλλά φαίνεται φέτος έχει λαλήσει λιγάκι. Τι να κάνουμε άνθρωπος είναι και αυτός έχει προβλήματα! Υπομονή ένα χρόνο ακόμα! Υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ειναι το δικο μου TOP 10 γι' αυτη την εβδομαδα :
    http://anisixos.blogspot.com/2011/01/anisixos-top-10_26.html

    Αν θες κανε και εσυ ποστ με το δικο σου TOP 10 σχολιαζοντας τα τραγουδια που επελεξες και σχολιασε αν θες και το TOP 10 των αλλων μπλογκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα δικά σας τόξα!