30/1/11

Θέτουμε στόχους!

Και μπορεί να μην πρόλαβα να καταγράψω τους νέους μου στόχους για το 2011, όμως ποτέ δεν είναι αργά...
Αν οι στόχοι μου είχαν καταγραφεί, στο νούμερο 1 θα ήταν το περιφερειακό πρωτάθλημα. Όχι κάτι εύκολο, όχι κάτι δύσκολο. Είναι ένας απλός αγώνας. Είναι μια πρόσθεση, είναι το άθροισμα των προπονήσεων.Μπορεί να μην είσαι καλός στα μαθηματικά αλλά όλα είναι θέμα εξάσκησης και θέλησης! Βέβαια θα τύχει, να μην έχεις την κατάλληλη ψυχολογία για να κάνεις την πράξη...τότε θα ήθελες να είχες τύχη! Όμως ξαναλέω είναι θέμα καλής θέλησης. Αν υπάρχει, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αν κάτι το θες πραγματικά σίγουρα θα πραγματοποιηθεί, αρκεί να έχεις καταβάλλει τους κατάλληλους κόπους.
Λοιπόν! Θέτουμε στόχους και κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε! Ελπίζουμε, δεν παύουμε να ονειρευόμαστε και ύστερα από μία πτώση..Και κάποια μέρα θα καταφέρουμε αυτό που τόσο ζητούσαμε τόσοοο πολύ και η χαρά θα είναι απεριόριστη!
Και κάτι ακόμα. Όταν έρθει η στιγμή που θα σας κρίνουν, να υπολογίστε μόνοι σας, καλά τους κόπους σας, και βάλτε όλο σας το "είναι". Γιατί, για να εκπληρώσετε τον στόχο σας η πρόσθεση πρέπει να γίνει ολόσωστη...όλα είναι θέμα....Μαθηματικών τελικά!


Καλές πράξεις!
Αντ.

2 σχόλια:

  1. Καλοί οι στόχοι και η προσπάθεια..και αν επιτευχθούν δεν το συζητώ..το κάτι άλλο..:):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα δικά σας τόξα!