4/7/11

Το πάρτυ της ζωής μας

Αμέτρητα παρτυ διοργανώνονται κάθε χρόνο, σε καθε περιοχή του πλανήτη Γη. Μπορεί να είναι πάρτυ γενεθλίων, πάρτυ γάμου, πάρτυ για την απαίτειο ή απλώς ενα hoyse party. Μπορεί να μην έχουμε πάει όλοι σε ένα πάρτυ, άλλα όλοι μας είμαστε προσκεκλημένοι στο πάρτυ της ζωής μας.
Το πάρτυ αυτό είναι μοναδικό, είναι ξεχωριστό. Είναι κανονισμένο, από κάτι μεγαλύτερο απο εμάς. Άλλοι το ονομάζουν Θεό, άλλοι μοίρα. Το σημαντικο είναι πως είμαστε όλοι προσκεκλημμένοι. Βέβαια κάποιοι έχουν επίσημη πρόσκληση ενώ άλλοι όχι. Πάντως όλοι έχουμε την δυνατότητα να παραβρεθούμε σε αυτό το πάρτυ. Ωστόσο πολλοί σκίζουν την πρόσκληση, παραδίδοντας εύκολα τα "όπλα" στην ζωή.
Ο καθένας βρίσκεται σε διαφορετικό πάρτυ και έτσι τυχαίνει, να δοκιμάζει άλλη τούρτα, να γευτεί από άλλο μενού, να ακούσει διαφορετική μουσική και να βρεθεί σε διαφορετικό χώρο. Είναι όλα θέμα τύχης. Αν ο διοργανωτής του πάρτυ σου είχε έμπνευση ή όχι. Παρ΄ όλα αυτά, ακόμα και όταν η τύχη σου δεν είναι μαζί σου και έχεις πέσει στο χειρότερο πάρτυ... Όταν η τούρτα είναι πιρκή σαν τα θλιβερά γεγονότα, που έρχονται αναπάντεχα στο δρόμο μας, όταν η μουσική που δίνει ρυθμό σαν τον έρωτα, είναι χαμηλή και όταν η διακόσμηση, που μας κρατάει θερμούς όπως την οικογένεια μας, είναι κακόγουστη, όταν άσχετοι μπουκάρουν στο πάρτυ σου χωρίς να σου δίνουν εξηγήσεις και όταν τα δώρα σαν τους φίλους, δεν μας ταιριάζουν τελικά....δεν πρέπει να σκίζεις την πρόσκληση. Ακόμα και όταν το πάρτυ είναι μια καταστροφή, μπορείς να το προσαρμώσεις στα μέτρα σου και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, έτοιμο να δοκιμάσει καινούργιες γεύσεις, να χορέψει με διαφορετική μουσική και να αφήσει της πίκρες να πάνε κάτω..να διασκεδάσει. Γιατί έτσι είναι το πάρτυ της ζωής, γεμάτο αναπαντέχες, θλιβερές και καταπληκτικές εκπλήξεις.
Η  ζωή είναι ένα πάρτυ, που κανείς δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά το θέμα του. Άλλοι από την αρχή καταφέρνουν να περάσουν καλά, άλλοι πάλι όχι. Δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να σου επιφυλάσει αυτό το πάρτυ και αυτή είναι η μαγεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να τα παρατάμε, ακόμα και την τελευταία στιγμή, όταν όλα πάνε στραβά, πρέπει να προσπαθήσουμε να περάσουμε καλύτερα. Γιατί ένα πάρτυ έχει σκοπό τη διασκέδαση.
Μιας και δεν μπορώ να οργανώσω το πάρτυ της ζωής μου, λέω προς το παρόν να διοργανώσω το πάρτυ των 14ων γενεθλίων μου, που είναι μόλις 4 μέρες κοντά. Ξέρω ποια έιναι τα συστατικά ενός καλού πάρτυ, αλλά έχω σκοπό να προσθέσω στο φουλ ένα μαγικό συστατικό που στις μέρες μα ξεχνιέται, την διασκέδαση! Let's partyy!

By the way..χρόνια μου πολλαα καιι...καλό Ιούλιο! Να περνάτε καλά και να μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε, τώρα που μπορείτε! Μπίσουςς!

It's smmer, so I just wanna have fun. =)
-Αντρι

2 σχόλια:

  1. Καλό Ιούλιο!Χρόνια σου πολλά και ελπίζω το πάρτυ σου να είναι φανταστικό!Καλώς σε βρήκα και φιλάκια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω πολύυ νεραιδούλα! Η θέληση μου για ένα απιθανό πάρτυ είναι απερίγραπτη..οπότε θα έχω καλό αποτέλεσμα! Καλώς ήρθεςς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα δικά σας τόξα!