9/2/12

Valentine's Day sucks.

Είναι γεγονός πως η Τρίτη (γνωστή σε όλους μας, ημέρα των ερωτευμένων) καταφθάνει και πολλοί από εμάς βρίσκονται κλαμένοι σε ένα παγκάκι με ένα καλό φίλο, που ίσως συμπάσχει μαζί μας γιατί ο άγιος των ερωτευμένων μας βρίσκει για 2η, ίσως για 3η (ή 28η) χρονιά μόνους, χαζεύοντας το ζευγαράκι απέναντι, ονειρευόμενοι τον άπιαστο κόσμο τους.

(ναι ναι αυτό το αγγελουδάκι φταίει για τις ώρες που το στομάχι σας δεν χωράει τίποτα- οχι λόγω αρρωστιας!)


Που θέλω να καταλήξω; Μην σκάτε! Είναι μόνο μια μέρα. Ναι, σίγουρα θα ήταν προτιμότερο να μπορούσαν όλοιι να γιορτάσουν, αλλά τι να κάνουμε; Φίλοι και οικογένεια θα βρίσκονται πάντα δίπλα σας, οπότε να ξέρετε, πως σε αυτή την στιγμή της μοναξιάς, θα μπορέσετε να φάτε μαζί με ένα οποιοδήποτε αγαπητό πρόσωπο ένα κουτί σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς.
Τέλος μην ξεχνάτε, πως υπάρχει μια αληθινή αγάπη για όλους και ίσως να βρίσκετε έξω από την πόρτα σας. Και για αυτούς που η πόρτα τους είναι λιγότερο κεντρική, μην ανησυχείτε θα βρείτε και εσείς τον δικό σας Τζόνυ Ντεπ, όπως θα έλεγα στην κολλητή μου (μετά από σοβαρή σκέψη!)..



Σε όλους τους μόνους...
(παρά την στιγμή αισιοδοξίας) ..καλά κλάματα!! (ακόμα πιστεύω πως αυτή η μέρα έχει δημιουργηθεί για να χαλάει τις ελπίδες μα για πρίγκιπες! ..τουλάχιστον αν είστε εφοδιασμένοι με ένα καλό φίλο παλεύεται! :))

Άντρι

2 σχόλια:

  1. καλα το πας αντιβαλεντινιτσα!
    μπακουρια φετος και οι 2 μας!

    δεν πειραζει μωρε..
    καπου θα τον βρουμε κι εμεις τον prince!
    σμουτς:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα!! αυτο ειν τ μονο σιγουρο!!
    περιμενοντας..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα δικά σας τόξα!