13/6/12

It's a teenage dream! :)

Πω πω, είναι πραγματικά δύσκολο, όταν ξυπνάς μετά από ένα βαθύ ύπνο να επικοινωνήσεις πάλι με τον κόσμο γη! Ειδικά όταν το όνειρο έρχεται από ένα ενδιάμεσο  σημείο του πραγματικού και του εξωπραγματικού. Τότε το πρόβλημα, πιστέψτε με, είναι πραγματικά μεγάλο και άντε να συνειδητοποιήσεις πως δεν βρίσκεσαι σε ένα παλάτι στην Καλαμάτα (!?) για σεμινάρια φωτογραφίας..!


Αν δεν ήταν όμως τα όνειρα, αλήθεια τι θα κάναμε;! Ένα κόσμος δίχως φαντασία, ελπίδα και όλες αυτές τις δώσεις του εξωπραγματικού, θα ήταν τραγικά μίζερος, ίσως βαρετός.
Μα δεν έχει σημασία. Έχουμε την ικανότητα να κλείσουμε τα μάτια, να μεταφερθούμε σε κόσμο μαγικούς και να παλέψουμε στα παιχνίδια που παίζει το μυαλό μας, ώστε όλο αυτό αποκτάει ένα άλλο νόημα! Μπορούμε τόσο απλά να κλείσουμε τα μάτια κ' να ονειρευτούμε αυτά που είχαμε, αυτά που χάσαμε και αυτά που θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε κάποτε...γιατί απλά μπορούμε! 

..κλείνοντας τα μάτια βλέπω το καλοκαίρι που πάντα ήθελα. Δεν έχω όμως σκοπό να μείνω μόνο στο όνειρο, αλλά και στην πραγματοποίηση του! It's a teenage dream! 





*Ωστόσο τόσες είναι οι φορές, τις οποίες φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε ευθεύως την φαντασία μας, την συνείδηση μας .*Γλυκό καλοκαιράκι σε όλους =*
Άντρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τα δικά σας τόξα!