1/3/11

Χαρούμενες τρελοαπόκριες σε όλους!

Αγαπητοί συντονιστές!

Μετά από πολύ καιρό επιτέλους βρήκα λίγη ώρα να γράψω. Βέβαια ο χρόνος τρέχει οπότε δεν έχω το απεριόριστο για να γράψω. Με βάση τα σημερινά συμβάντα..
Σήμερα..μέρα βαρελότου. Τι τραγικότητα. Νομίζω ότι έγινε γνωστό ότι τα φοβάμαι, μιας και στο άκουσμα τους αναπηδάω και αρχίζω να ουρλιάζω. Ναι.. τα φοβάμαι και δεν ντρέπομαι να το λέω. Όλοι μας έχουμε φοβίες. Τις αντιμετωπίζουμε καθημερινώς και μέσα από αυτές γινόμαστε πιο δυνατοί. Βέβαια οι φοβίες μας δύσκολα αντιμετωπίζονται ολοκληροτικά. Δεν χρειάζεται να κρύβουμε ότι κάτι μας σκιάζει. Είναι από την φύση μας, μιας και κανείς δεν είναι τέλειος.
Λοιπόν, τολμίστε να κάνετε πράγματα που σας τρομάζουν. Ίσως το μετανιώσετε αλλά κατά βάθος θα ξέρετε ότι προσπαθήσατε να το ξεπεράσετε....
...
....Εγώ το δηλώνω. Αν ξανατολμίσει κανένας να ρίξει βαρελότο στα πενήντα μέτρα θα φάει κατακέφαλο! Μπορεί να φοβάμαι τα βαρελότα αλλά είμαι ικανή να κάνω τα πάντα! Και τώρα μια θερμή παράκληση. Στο καρναβάλι μην ρίχνετε πολλές αό αυτές τις βλακείες( μισώ το Πάσχα για αυτό τον λόγο , μην μισήσω και το καρναβάλι!)

Ευχαριστώ για την κατανόηση!
ΥΓ: Τρελές απόκριες σε όλους! Χορέφτε στο ρυθμό της σάμπα, ντυθείτε το αγαπημένο σας καρτοον ή τον πρωταγωνιστή του χειρότερου σας εφιάλτη και τρέξτε στους δρόμους με 2 μπουκάλια αφρούς στα χέρια! Σας εύχομαι να περάσεται την πιο πεντακάθαρη Δευτέρα και να πετάξετε τον πιο χρωματιστό χαρταετό! Επίσης για όσους ειν από εδώ, καλά νερατσομαγειρέματα! ;)

Φιλακια ρουφηχτα! :ρ

Αντ.

4 σχόλια:

  1. sta 50 metra???? adinaton :DDD
    ayrio tha fero gourounes thes na rixeis mia?? hahahahahahaha
    ela paradexou to tipota den einai kalitero ap tis gourounes
    kales apokries kai se esena;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και όμως πραγματικό!
    γουρούνες..αυτά τα τεράστιαααα;;;ιιιιι!
    δεν υπάρχει περίπτωση να ακουμπήσω αυτά τα πράγματα!
    ωστόσο ευχαριστώ για την ευχή σου αν και δεν νομίζω ότι οι απόκριες μου θα ειναι τόσο καλές από την στιγμή που θα είναι σαν να βρίσκομαι..σε ναρκοπέδιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxaxaxa kserw pws esthanese kai egw to idio provlima eixa ston paidiko stathmo.... sto dimotiko pou arxisa na petaw minervakia(afta ta mavra skatoulia pou petane sto gytheio) sinithisa kai meta sthn tetarth porothika me tis gourounes :p

    min trelenese diaskedase to kai kane kainouria pragmata...
    ti diladi tha afiseis tis gourounes ki ayta na se kanoun oti theloun??? ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη τωρα μου την ειπες ;!
    νταξει το δεχομαι, ειμαι παιδικος σταθμος!
    απο την τεταρτη μεχρι τωρα ακομα με τις γουρουνες εισαι; ελαα καιρος να αλλαξεις κατηγορια!
    δεν τρλενομαι εγω! αυτα τα πραγματα με τρελενουν!..ομως εχεις δικιο..δεν θα τα αφησω να με κανουν οτι θελουν..οταν θα γινω γνωστη επιστημονας θα εξαφανισω ολο το μπαρουτι με ενα κουμπι!(εχω σκεφτει ολη τν διαδικασια!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα δικά σας τόξα!