21/3/11

Μαζική καταστροφή

Είναι αυτές οι στιγμές που με κάνουν να γράφω στο ιστολόγιο. Είναι τόσο μεγάλη η πίεση από διάφορα γεγονότα όπου νίωθω έτοιμη να κάνω το μεγάλο μπαμ. Καταστροφή! Όχι μόνο στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. Είναι παγκόσμιο το θέμα.
Η Ιαπωνία είχε 3 χτυπήματα το ένα μετά το άλλο. Καταστροφικά οδυνηρό έτσι; Οι άνθρωποι καταστράφηκαν, έχασαν τις περιουσίες τους, τις οικογένειες τους και όμως συνεχίζουν να γελάνε και να παραμένουν ψύχραιμοι. Όυτε που μπορώ να με φανταστώ στην θέση τους... Και από την άλλη μεριά είναι ο Καντάφι στην Λιβυή, ο οποίος άμα είχε την δυνατότητα ίσως να έριχνε κανένα αεροπλάνο στην Κρήτη..Εν τω μεταξυ η Ελλάδα πάει από το χάλια στο χειρότερο και όλη αυτή η κατάσταση με την συγχώνευση δεν μας έχει αφήσει σε ησυχία..
Ανοίγω την τηλεόραση και νιώθω απαίσια. Άλλη μία φορά είχα νιώσει έτσι. Ήταν εκείνο το καλοκαίρι με τις πολλές φωτιές...τότε φοβόμουν, τώρα με έχει πιάσει μια μελαγχολία. Σαν να ανοίγουμε την πόρτα και από έξω είναι ο πόλεμος. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς. Η μία καταστροφή έρχεται πάνω στην άλλη και δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα! Δεν γινόταν να γίνουν όλα πιο χαλαρά ή έστω όχι το ένα πάνω στο άλλο!;
Και ας μην έχουμε τον πόνο των άλλων έχουμε και τον δικό μας! Με την @@συγχώνευση. Νομίζω πολύ έχουμε ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Και στην τελική δεν θα γίνει καμία τεράστια αλλαγή. Άντε από 24 να γίνουμε 26 παιδιά. Σιγά την τρομερή αλλαγή. Είπαμε ζούμε σε δύσκολες επόχες, οπότε θα βάλει ο καθένας τον δικό του κώλο κάτω και θα κάνουμε μάθημα με 26 παιδια. Σιγά τα ωά! Και το ξέρω ότι ψήφισα υπέρ της κατάληψης αλλά δεν το εννοούσα κατά βάθος. Με έχει κουράσει η όλη κατάσταση, νομίζω ότι κάποια βλακεία θα γίνει πάλι (και θα τρέχουμε) και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάμε το χρόνο μας και τις εκδρομές μας για αυτό το θέμα (δεν καταφέρνουμε κάτι και εξάλλου τα σχολεία είναι το ένα διπλα στο άλλο και ήταν λογικό να ενωθούν).
Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να δούμε την επόμενη ανατολή! Και για όσους δεν έχουν μάθει να ξεπερνάνε τις δύσκολες καταστάσεις, πάρτε παράδειγμα από τους Ιάπωνες. Λοιπόν keep smiling κ' όπως λένε και οι R.E.M θα επιβιώσουμε! Οπότε power! :P :D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τα δικά σας τόξα!