30/5/11

Stupid girls!

Νομίζω πως ο τίτλος τα λέει όλα! Χαζά κοριτσάκια.. Πολύ επικαιρό θέμα μιας και πραγματικά μας έχουν πρίξει με τις βλακειες τους! Αυτά τα χαζά κοριτσάκια βρίσκονται παντού..ίσως να κάθεστε δίπλα τους, ίσως να συζητάτε μαζί τους..Και παίρνω το μέρος της Πινκ(από την οποία είναι εμπνευσμένη η ανάρτηση..so, i don't wanna be a stupid girl!

Και ποια είναι αυτά τα χαζά κορίτσια; Είμαι σίγουρη ότι έχετε βγάλει τον εαυτό σας από αυτή την κατηγορία..Λοιπόν..αυτή η κατηγορία έχει ως κύριο χαρακτηριστικό της, την εξωτερική εμφάνιση. Είναι οι κοπέλες που αν είχαν την ευκαιρία θα χάλαγαν όλα τους τα λεφτά πηγαίνοντας για 'ψώνια'. Φυσικά δεν είμαι κατά τoυ shopping therapy, μιας και πραγματικά βοηθάει! Παρ' όλα αυτα, οι μισητές κοπελίτσες σε εμένα, αφού δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν καινούργια σορτακια, βρίσκουνε τα προπέρσυνα, σορτάκια τα οποια τους φτάνω μέχρι τον κώλο και έτσι νομίζουν πως είναι πιο σέξυ (ακόμα και αν τα λίπη κρέμονται αιδιαζοντας εμένα και άλλους)! Ως δεύτερο χαρακτηριστικό, μπορείς να διακρίνεις πανεύκολα πάνω στην μάπα τους, τους πέντε τόνους make up και το καθημερινό μολύβι, το οποίο είναι 'must' ακόμα και για το σχολειο, γιατί μάλλον θεωρούν πως καθηγητές και συμμαθητές, δεν μπορούν να της αντικρίσουν όταν έχουν ένα σπυρακι! (ΧΑΧΑ) Συνεχίζοντας μπορω να προσθέσω, την αγάπη τους για τα μαλλιά, η οποία είναι απέραντη αφού τους είναι αδιανόητο να βγουν έξω με άφτιαχτο μαλλί, ενώ πετάει μία τρίχα!(Άποψη στυλ: ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τα μαλλιά μου!) Χαζά κοριτσάκια..έρχονται καθημερίνα στο σχολείο στην τρίχα..(ούτε να πηγαίνουνε σε δεξίωση!)..ίσως να θέλουν να γίνουν μοντέλα(τρομερό επάγγελμααα! -έτσι θα σώσουν και τν ανθρωπότητα, αφού δεν θα χρειάζεται σκέψη!-)

Όμως δεν είναι η μόνο εξωτερική εμφάνιση που τις χαρακτηρίζει. Είναι οι ενέργειες τους, που τις κάνουν να φαίνονται έτσι. Είναι οι σκέψεις τους, οι οποίες περιορίζονται στις ατάκες που τους πουλάει το facebook, το ράδιο αρβύλα και η κάθε μεσημεριανή εκπομπή. Δεν έχουν την δυνατότητα να διαφωνήσουν σε αυτό που του λες, όταν μπορείς να εξηγήσεις την άποψη σου με δύνατα επιχειρήματα(και ας είναι λάθος), γιατί απλα δεν ξέρουν πως να σου απαντήσουν. Και άμα σου απαντήσουν, η απάντηση τους θα περιέχει κάτι 'κλεμμένο'. Είναι οι κοπέλες του copypaste, που όταν δουν κάτι καλό να πετυχένει, αφού το έχουν σχολιάσει, θα το αντιγράψουν. Ωστόσο πάντα θα υπάρχουν τα πρότυπα και οι αντιγραφείς...Είναι οι κοπέλες, που εξόδοι τους περιλαμβάνουν μόνο την καφετέρεια της 'νεολαίας', αφού εκεί βρίσκονται τα αγοράκια τα οποία είναι κολλήμενες. Αχ, αυτά τα αγοράκια! Μερικές φορές αναρωτιέμαι τι τραβάνε, μπλέκοντας με αυτές τι κοπελίτσες (οι οποίες είναι αναγκαιες, αφού συνήθως είναι οι 'εύκολες'.) Είναι αυτά τα κοριτσάκια που τρέχουν πίσω από ένα αγοράκι, παρά το πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο 'Χ'. Είναι αυτές οι κοπέλες, που βρίσκονται σε υψηλη κοινωνική τάξη (ή έτσι νομίζουν, μέχρι να τις κάνει καποιος ρεζίλι). Βρίσκονται σε ομάδες πολλών ατόμων, αφού όπως ανέφερα δεν μπορούν να διαφωνήσουν με επιχειρήματα, με αποτέλεσμα να τα πάνε καλά με όλους. Τους είναι αδιανόητο να μαλώσουν με κάποιον και αν γίνει αυτο, μετά τον τσακωμό, αφού έχουν βάλει τα κλάματα προσπαθούν να επανορθώσουν και αμα ακόμα δεν τα καταφέρνουν, τότε περνα΄νε στο 2ο σχέδιο: προσπαθούν να σε υποβιβάσουν με όλα τους τα μέσα... Είναι αυτός ο κόσμος τους, ο οποίος δεν χωράει τσακωμούς και έτσι τρώνε όλες τους μασημένη τροφη και γίνοται ωραίες..φαλαινες!

I don't wanna be a stupid girl! Και πρέπει να κάνω μια διευκρίνηση για τα κοριτσάκια τα οποία βρίσκονται στην κατηγορία και θεωρουν πως και εγώ μιλάω για ένα θέμα στο οποίο βρίσκομαι μεσα. Λοιπόν..μπορείς να φτιαχνεις τα νύχια σου, χωρίς να φοβάσαι αν θα σπάσουνε. Μπορείς να βάλεις μολύβι, αλλά όχι κάθε μέρα. Μπορείς να κλέψεις μια φράση, αλλά όχι όλες. Μπόρεις να φροντίσεις τον εαυτό σου, κάνοντας το για τον εγώ σου και για κανέναν άλλον. Μπορείς να ντυθείς ωραία, χωρίς να τα βγαλεις όλα έξω. Μπόρεις να κάνεις όλα αυτά που κάνουν αυτές, αλλά έχει σημασία ο τρόπος. Όλες θα έχουν κολλήσει σε ένα αγόρι, αλλά δεν θα το κυνηγήσουν θανάσιμα. Όλες θα κάνουν σχέση, αλλά όχι κάθε εβδομάδα με άλλον! Όλες θα περιποιηθούν τον εαυτό τους, αλλά όχι κάθε μέρα. Γιατι υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις εκτός από το να ασχολήσαι με τον εαυτό σου και τα αγοράκια..

Για όσες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουν. Ωστόσο μια αλλαγή είναι δύσκολη και χρειάζεται κατανόηση της κατάστασης.
Για όσες ανήκουν στην κατηγορία μου, που έχετε βαρέθει αυτές τις κοπελίτσες.. σταματήστε να τις σχολιάζεται..αυτό είναι που θα τις πειράξει, μιας και πάντα θέλουν να τραβάνε την προσοχή πάνω τους. Είναι σκότωμα χρόνου να ασχολούμαστε μάζι τους. Και ο χρόνος είναι πολύτιμος για εμας που έχουμε και άλλες ασχολίες.. Ας ασχοληθούμε με δραστηριότητες που αξίζουν και μας κάνουν να διασκεδάζουμε. Έτσι θα καταλάβουν και οι άλλοι την δροσερή προσωπικότητα μας (η οποία δεν περιορίζεται στις 'πουλημένες φράσεις') και θα ασχοληθούν μαζί μας!

I'm not a stupid girl and I like it! :)

by AdriuC

5 σχόλια:

  1. ωραίο ποστ! :) με έκανες και χαμογέλασα! φυσικά και συμφωνώ!

    έτσι ακριβώς ήταν οι πρώην "φίλες" μου, ήταν πραγματικά ανυπόφορες. -.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορει να βρισκω στοιχεια του εαυτου μου μεσα στο αρθρο σου (αυτο για τα μαλλια :P ) θεωρω το αρθρο ευστοχο <3 αμα γινοταν παντως θα εκανα ενα thumbs up ;)
    [μεσω αυτου του σχολιου δεν εχω σκοπο να θιξω επιιλογες ή προσωπικοτητες απλα εκφραζω την γνωμη μου ] <--- για μελοντικους αναγνωστες :P

    κοινως: AdriuC μ'αρεσει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα. τα λες πολύ σωστά. δε συμφωνώ απολυτα σε όλα βεβαια γιατί δε ξερεις τι λογο έχουν μερικες και γινονται ετσι..
    ομως σε γενικές γραμμές συμφωνω απόλυτα..
    η ζωή δεν είναι ΜΟΝΟ αυτά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγανακτισμένη έφηβη, σε ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις, αφού η κατάσταση αυτής της κατηγορίας ανθρ.ωπων είναι πραγματικά κωμική.

    Στίβιι!..όλοι μπορούν να φτιάχνουν τα μαλλιά τους. Όμως υπάρχει διαφορά όταν πιστεύεις οτι ο κόσμος περιστρεφεται γύρω απο τη μια σου τρίχα..(αν το καλοσκεφτείς είναι απλά..τρίχες!) Και νομίζω πως πρέπει να αρχίζεις να εκφράζεις τα πιστεύω σου, χωρίς επεξηγήσεις..δεν χρειάζεται να δίνεις το λόγο σε κανένα (άλλωστε για αυτό ειναι τ μπλογκ)

    Δανάη.. έχεις δίκιο για τους άγνωστους λόγους, τους οποίους μπαίνει κάποιος σε αυτή τη κατηγορία. όμως δεν σχολίασα το τρόπο που μπήκαν, αλλά το 'ειναι' τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξερω αντριους :) πλεον το ξερω <3 και ειλικρινα συνεχισε να γραφεις αξιζει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα δικά σας τόξα!