17/8/11

Το τοπ 5(+1) των καλοκαιρινών απειλών!

Νόμιζα πως ήμουν φιλόζωη... Όμως πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις, σωστά?! Έτσι αυτό το καλοκαίρι βρήκα 6 ολοκληρα ζώα που θα ήταν προτιμότερο να μην υπήρχαν μιας και είναι απλάάά ένα λάθος της φύσης! Λοιπόν...το τοπ 5(+1) αρχίζειιι:



(+1)Evil sister Nena: Ξεκιναμε με ένα από τα καινούργια είδη ζώων. Βρέθηκε μέσα στο σπίτι μετά από μεγάλο λάθος ενός πελαργού. Έτσι κατάντησα να συγκατοικώ μαζί της παρά την θέληση μου και να την ανέχομαι καθημερινά. Είναι δίδυμος και όπως όλοιι οι δίδυμοι είναι διπρόσωπη. Εξωτερικά είναι κάπως έτσι <----
Βέβαια αυτή είναι μία αυταπάτη του μυαλού μας, μιας και το κανονικό της προσωπο διαφέρει πάραα πολύ από αυτό και ειναι κάπως έτσι ---------->>
Είναι ένα ενοχλητικό πλάσμα, που δεν σε αφήνει λεπτό σε ησυχία. Με επικίνδυνες ιδέες για την καταστροφή του πλανήτη και ένα ανατριχιαστικό τραγούδι που σκοτώνει.
Διστυχώς για μένα, που έτυχε να συγκατοικω με αυτό το σπάνιο είδος, δεν έχει βρεθεί ακόμα το αδερφοκτόνο! 3:)
Συμβουλή!: Μακριά από αυτά τα πράγματα με της μπούκλες. Δεν είναι τόσο γλυκά όσο φαίνονται.




5.Τσόυχτρες: Μετά το θάψιμο της αδερφής περνάμε στο ν.5 της λίστας μας! Στο ν.5 όπως είναι φανερό βρίσκονται οι τσούχτρες. Είναι αυτά τα ζελάτα πλάσματα που παρά την ομορφιά τουςείναι πολύ ενοχλητικά. Βρίσκονται στον θαλάσσιο μας χώρο τον Αύγουστο εμποδίζοντας μας να πλατσουρίσουμε με την ησυχία μας. Έμαθα να συμβιβάζομαι μαζί τους με το "μακριά κ΄αγαπημένα" παρ' όλα αυτά δεν τηρούν την συμφωνία μας. Ναι, ναι..είναι πολύ πιο διαβολικές από ότι φαίνονται. Απλώνουν τα πλοκάμια τους κ' ένα τζζζζζζζ -και dead-! Έτσι έχουν γίνει ο δικός μου "κλόουν" των μικρών παιδιών, που θα μπορούσαν να προταγωνιστούν στις χειρότερες ταινίες τρόμου. Όμως οι διαβολικές μου τσούχτρες είναι αναγκαίες για την σωστή διατροφή των καρέτα- καρέτα και ενώ θα έπρεπε να ήταν ν.1 κατέβηκαν θέση!




 4.Αχινοί: Ανεβαίνοντας στην λίστα μας βρίσκομαι ένα ακόμα θαλάσσιο ον. Είναι οι αχινοί. Αυτά τα πλάσματα με την κόκκινη ασπίδα τους, θα ήταν προτιμότερο να πάνε για ξύρισμα. Βρίσκονται στην θάλασσα έξω-εξω, δείχνοντας μας πως η θάλασσα είναι καθαρή. Βέβαια μας εμποδίζουν να μπούμε μέσα..Ένας κόκκινος κίνδυνος για τους εξευρενητές της θάλασσας, που απειλεί να βλάψει τα ποδαρ\άκια μας. Όμως όσο ενοχλητικοί και απαίσιοι είναι μέσα στην θάλασσα, τόσο όμορφοι είναι νεκροί! (:Σ)












3.Κουνούπια: Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη πρώτη θέση των πιο ενοχλητικών ζώων, με τα κουνουπιά. Είναι διαβολικά πλάσματα που σε ζαλίζουν για να σου ρουφήξουν το αίμα. Κανονικά βαμπίρ! Έτσι το βράδυ ενώ σε ζαλίζουν και σου κάνουν τον ύπνο δύσκολο εύχεσαι να κράταγες μια μυγοσκοτώστρα ή να είχες βαλει μια παστίλια!
 
Ένα μεγάλοοο μπράβο στην ύπαρξη των φιδιων, που έδωσαν έμπνευση σε αυτον που εφήβρε τα φιδάκια...!
...έτσι καταφέρνουμε να κοιμηθούμε με ησυχία...


2.Τζιτζίκια: Ένα βήμα πριν το τέλος. Τα τζιτζίκια. Είναι οι γείτονες του καλοκαιριου μας, που το συνοδευουν με το εκνευριστικό τους τραγούδι. Ένα τραγούδι, "τείχος" που κανένα άλλος ήχος δεν μπορεί να το διαπεράσει. Έτσι τα τζιτζίκια μας ζαλίζουν κατά τη διάρκεια ολόκληπου του καλοκαιριού δημιουργώντας ανηπόφορους πονοκεφάλους. Μα δεν κουραζονται ποτεέέ να τραγουδανε;;; :@ (πόσο χαίρομαι όταν η γάτα μου τρώει γύρω στα 16 τζιτζικια τη μέρα! ..πραγματική αρμονία..)





1.ταταταταατα...Στην πρώτη θέση λοιπόν της λίστας βρίσκονται οι απαίσιοτατες, κακάσχημες, σπαστικές..τερέζες! Πηγή κακού όπως λέει η Κατ..Ένας από τους χειρότερους εχθρούς του καλοκαιριού. Εισβάλουν στο σπίτι σου μέσα από ανοιχτές πόρτες και παράθυρα, απρόσκλητες! (τι θράσος!;) Και ακόμα χειρότερα; Πετάνε! Έτσι ενώ πας την βόλτα σου μπορούν απλούστατα να ανοίξουν τα φτεράκια τους και να ανεβούν στο κεφάλι σου! (ιουχ :Σ) Είναι από τα πιο αηδιαστικά και θρασιτατα ζώα από ποτέ. Πολλαπλά πόδια, σκατουλί χρώμα, ανεπιθύμητο πέταγμα... Πάλι καλά υπάρχει και εδώ μια λύση! Ψέκασμα με κατσαριδοκτόνο(!?) σε όλοο το σπίτι και μένεις ήσυχος!
*Συγγνώμη για την έλλειψη της εικόνας, αλλά θα ήταν μεγάλο λάθος για την αισθητική του μπλογκ!


Αυτό ήταν το ανατριχιαστικό μου τοπ 5(+1). Βέβαια η φύση έχει αρχίσει να μαγειρεύει(το μυρίζω!), οπότε αυτές οι καλοκαιρινές απειλές θα είναι παρελθόν. (πόσο μ' αρέσει ο χειμώνας! ΧΟΧΟ) Παρ' όλα αυτά ακόμα και το καλοκαίρι για τα πάντα υπάρχει μια λύση ( ακόμα και ο γόρδιος δεσμός δεν έμεινε άλυτος!). 'Ετσι μπορούμε να συμβιβαστούμε μαζί τους μιας και όλοι μοιραζόμαστε τον ίδιο πλανήτη ή μπορούμε να τους δείξουμε τα όρια μας και να τα απομακρύνουμε από αυτά. Λοιπόν μακριά κ΄αγαπημένα (2!) από αυτά τα ενοχλητικά πλάσματα!

Ελπίζω να μην τρομάξατε! :ρ
Καλή συνέχεια του καλοκαιριού! μην παραδίνεστε, δεν έχει τελειώει ακόμη!)


-Άντρι

4 σχόλια:

  1. πράγματι ήταν ανατριχιαστικό το τοπ5 ΧΔ
    Όσο για το +1 "Μακριά από αυτά τα πράγματα με της μπούκλες. Δεν είναι τόσο γλυκά όσο φαίνονται."
    Επίσης μακριά από τα αντίστοιχα πράγματα με ίσια μαλλιά.Είναι το ίδιο δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις και ειδικεύονται στο να σε νευριάζουν απίστευτα! (Μιλάω από εμπειρία δυστυχώς=| )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα! εχεις δικιο..ολοι εχουμε ενα τετοιο πλασμα, χωρις να εχει σχεση ο τυπος μαλλιων του. Παρ' ολα αυτα αγαπαμε αυτα τα ζωακια! (:Ρ) κ ας μας κανουμε την κα9ημερινοτητα μας δυσκολη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο για τις μπουκλες ισχυει!!!!!!!!!!!=P
    δυστυχως κ στα αρσενικα τ πλανητη -.^
    μην κοιτας που ειναι εξυπνοι (μερικοι) και κοβουν το μαλλι κοντο κ κρυβουν το μπουκλι!!!XD
    (αγαπαμε αρθρα αντριους!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα δικά σας τόξα!