31/8/11

Ένα σύντομο καλωσόρισμα.

Αγαπητοί αναγνώστες & αναγνώστριες,

βρισκόμαστε μόλις στα 2 τελευταία λεπτά της Τετάρτης 31 Αυγούστου. Βρισκόμαστε στα 2 τελευταία λεπτά της τελευταίας μέρας του καλοκαιριού. Μια μέρα που σηματοδοτεί την λήξη των διακοπών μας, το τέλος της ξεκούρασης, των μπάνιων, της μόνιμης ξεγνοιασιάς, τον τέλος της γέμισης των μπαταριών μας. Ένα άσχημο φινάλε θα χαρακτήριζα, που οι περισσότεροι μισούμε. Όμως το τέλος των διακοπών είναι αναπόφευχτο. Αντίο λοιπόν σε όλες αυτές τις καλοκαιρινές αγάπες και ας χαιρετήσουμε τα γούνινα μποτάκια που μόλις βγηκαν στις βιτρίνες των μαγαζιών. Είναι όμορφα που αλλάζει η εποχή.  Μουντός καιρός, κρύο αεράκι..είναι ότι πρέπει για μια καλή αλλαγή και ένα γερό ξύπνημα. Ίσως το πολύ καλοκαίρι τελικά να ήταν κουραστικό!

Γλυκό καλοκαιράκι..επαναπρογραμματιση για του χρόνου!

Ωστόσο..
Καλό χειμώνα σε όλους!

Άντρι

4 σχόλια:

  1. Καλό χειμώνα? Μποτάκια? Δηλαδή τέλος η σαγιονάρα και το ραντάκι? Όχι ρε γαμώτο..
    Καλό μήνα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως ή ευτυχως αγαπητη Lyriel ετσι ειναι! Καθε εποχη ομως εχει και τα καλα της! Ας μην απογοητευομαστε! ;) Καλη σεζον :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι καναμε το μπανιο της καθαρσης.. Αν οχι, καλυτερα να το κανουμε.. Ας αφησουμε το κυμμα να παρασυρει αμαρτιες, στεναχωριες, φοβιες και ας αφησοουμε το δροσερο αερακι του φθηνοπωρου (αν φυσηξει δηλαδη) να μας γεμισει με αγαπη, στοχους προσδοκιες. Μην αφησετε κανενα να σας κρινει, κανενα να σας καταβαλει, το μονο που ξερει ο κοσμος να κανει, ειναι να προσβαλει. Η ζωη ειναι αδικη, μα να μην σας ενδιαφερει.. Γιατι υπαρχει καποιος εκει εξω, που σε σας θελει να προσφερει.. Αλλοι τον λενε αγγελο, αλοι τον καλουν προστατη, γιατι σε σενα θα προσφερει, μια ζωη κεφατη.. Το κεφαλι ψηλα, ο νους υπερανω γιατι στο τελος εμεισ, θα βγουμε απο πανω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ σωστος φιλε μου!:) ετσι πρεπει ολοι να κανουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα δικά σας τόξα!