17/11/12

Ότι είναι να πάει στραβά, θα πάει!

Έτσι λέει ο Νόμος του Μέρφι, σύμφωνα με τον οποίο, πρέπει να δίνουμε έμφαση στα αρνητικά, προσπερνώντας τα θετικά. Αύριο μπορεί να ξημερώσει μια χειρότερη μέρα, κατά την οποία όλα μπορούν να πάνε ταυτόχρονα στραβά, αντίθετα από το προγραμματισμένο, οπότε ποιος ο λόγος να προσπαθούμε, και να επιμένουμε πάνω σχέδια, ονειρικά φτιαγμένα στο μυαλό μας..?
*Μα τι αισιοδοξία(!)


Το νόημα είναι να χαλαρώσουμε λίγο, να αράξουμε και να δούμε το κόσμο από εκείνη την διαφορετική οπτική γωνία, που ξεχνάμε κατά καιρούς, παθιασμένοι να ολοκληρώσουμε την ατελείωτη λίστα των ονειρικών "θέλω" μας, η οποία συμπληρώνεται συνεχώς με καινούργιες επιθυμίες. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν, ότι τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις, όταν νομίζεις πως έχεις κάνει τις χειρότερες επιλογές και προτιμήσεις, τότε που όλα μοιάζουν ένα μεγάλο σφάλμα.. Κάπου εκεί όμως έρχεται η δικαίωση σου. Ίσως να ακούγεται λίγο μοιρολατρικό, αλλά είναι καιρός να σταματήσουμε να απογοητευόμαστε με οτιδήποτε δεν πάει έτσι όπως το θέλουμε και να βρούμε το θετικό μέσα από το αρνητικό (!)

*Αρκετά φιλοσοφήσαμε πάλι :Ρ
*Ό,τι είναι να γίνει, ας (θα) γίνει ;)
*Νύχτες Γλυκιές.
Άντρι

2 σχόλια:

  1. Θυμήσου τραγούδια που αγάπησες, μουσική, ποίηση, θέατρο. Θυμήσου τους φίλους , τους έρωτες, τους ανθρώπους σου. Άπειρα θετικά και η θάλασσα που έχουμε μεσα μας για να κολυμπάνε όαλ αυτά και εμείς παρέα. Να ακόμα και αυτό που συναντηθήκαμε, όλα. Μέσα στο γοητευτικό αερακι της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πόσο δίκιο έχεις. Τόσα όμορφα να χαρούμε και εγώ κάθομαι και σκέφτομαι τον απαιόδοξο νόμο του Μέρφι, αλλά όπως και να έχει χρειάζεται λίγη απαισιοδοξία κατά καιρούς..!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

τα δικά σας τόξα!