21/11/12

Χρόνια καλά!

Μόλις δύο χρονών το μπλογκάκι . Ναι, ναι μεγάλωσε το χρυσό μου, δεν είναι συγκινητικό!? Δεν έχει ζήσει πολύ το καημένο (τι να πρωτομάθεις σε δύο χρόνια (:Ρ), αλλά έχει μπλέξει σε συζητήσεις και έχει ακούσει αναμφισβήτητα ιστορίες, κάποιες μικρές, κάποιες μεγάλες, άλλες βαρετές και άλλες εξωπραγματικές..

Θυμάμαι τότε που αποφάσισα με την Ελέ, την ξαδέρφη μου, να στήσουμε αυτό το ιστολόγιο (από εκεί και το αρχικό όνομα Αντέλ). Δεν είχαμε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μας, αλλά ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος. Γράφαμε, γράφαμε, ό,τι τράβαγε η ορεξη μας κάτι που έφερνε εσωτερική ευχαρίστηση. Ήμασταν πραγματικά υπερήφανες για αυτό που είχαμε καταφέρει, παρά τον μεγαλό αριθμό των ιστολογιών με παρόμοιες ιδέες, νιώθαμε ότι είχαμε κάτι που ξεχώριζε, κάτι μοναδικό, κάτι το οποίο θα έστελνε ενέργεια, την δική μας θετική ενέργεια στους άλλους
Ώστοσο με το πέρασμα του χρόνου, το μπλογκ έχασε την αξία του ή μάλλον εμείς χάσαμε την πίστη μας σε αυτό. Έτσι η Ελέ αποφάσισε πως το στυλ του μπλογκ δεν της ταιριάζει, οπότε απομακρύνθηκε. Μετά την απομάκρυνση της εγώ ένιωθα μάλλον ανίκανη, να το συνεχίσω μόνη μου, παρατώντας το στη μοίρα του για αρκετούς μήνες, απογοητεύοντας τους αναγνώστες που είχαμε καταφέρει ποτέ να συγκινήσουμε..
Κατά καιρούς, όταν οι καταστάσεις ήταν δύσκολες, γύρναγα και διάβαζα εκείνες τις παλιές μου σκέψεις που ξεχίλιζαν από αισιοδοξία, ωστόσο μετρημένες οι φορές, οι οποίες μπήκα "στον κόπο" να ξαναγράψω.. Είχα ξεχάσει τι σήμαινε όλο αυτό για μένα.

Μα τώρα είμαι πίσω, δεν έχω σκοπό να το παρατήσω γιατί πολύ απλά με γεμίζει. Όσοι από εσάς έχετε δοκιμάσει να βάλετε όλες τις ανάκατες σκέψεις από κεφάλι σας, σε σειρά, να δημιουργήσετε μια ανάρτηση, χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις για να γίνετε κατανοητοί, θα ξέρετε πόσο δύσκολο είναι, όμως τίποτα δεν είναι εύκολο σωστά? Η προσπάθεια είναι που μετράει, θα έλεγα!
Σημασία έχει πως μέσα από όλα αυτό καταφέρνουμε, να μοιράστουμε εμπειρίες, προβληματισμούς, να επικοινωνήσουμε μέσα από άλλους δρόμους. Έχω μάθει τόσα πολλά από όλους εσάς, που πραγματικά ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό και ελπίζω να έχετε κερδίσει και εσείς κάτι από μένα. Έχω σκοπό να συνεχίσω να γράφω μέχρι να εξαντλήσω όλα τα θέματα, αλλά αυτό δεν θα γίνει στο σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί μαθαίνω. Μαθαίνω κάθε μέρα και δεν πρόκειται να σταματήσω, γιατί η γνώση είναι δύναμη. Σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε να είναι δυνατός? ;)

Και αν κάποιος, κάπου έχει αγγιχτεί από το οτιδήποτε έχει γραφτεί εδώ μέσα, αυτό με κάνει να συνεχίζω και να είνα ο λόγος, που το θεωρώ ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου..

Χρόνια καλά* μπλογκάκι!
*βάση στην ποιόητητα και όχι στη ποσότητα ;)

**Άντρι

6 σχόλια:

  1. ωω χρόνιααα πολλάαααα=) με πολλέςς αναρτήσειςς ακόμη=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sof, ευχαριστώώώ! Θα συνεχίσω να σας τα πρήζω με τις βλακείες μου, για λίγο καιρό ακόμα..;Ρ

      Διαγραφή
  2. πιανονται ακομα οι ευχες;;;(εγω θα τις πω οπως και να εχει!)
    χρονια πολλα πολλα με πολλες πολλες αναρτησεις και μοιρασματα ψυχης! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα για 40 μέρες δεν λένε!?
      ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! ^^

      Διαγραφή

τα δικά σας τόξα!